tiistai 21. helmikuuta 2017

Syksyinen arvontapalkintoni

Välillä täytyy esitella muidenkin tekemiä villasukkia kuin omia. Nämä ovat arvontapalkintoni syksyllä Silmukat ristissä-blogissa olleessa arvonnassa. Sukat on neulottu varmaan suurilta osin Dropsin Fabel-langoista. Erivärisistä ja erilaisilla kuvioilla.
Itse kun harrastan enemmän lyhytvartisien sukkien neulontaa, niin tuntuupa hyvältä kun saa vetää varren ylemmäs. Näin talvella varsinkin kun nilkat tahtoo muutenkin kylmettyä.
Nuo sukat olivat terän osalta lyhyet mun pitkään jalkaan mutta leveyttä oli vähän yli joten siitä leveydestä tuli pituutta lisää ja hyvin sopii. Pesin sukat eilen ekan kerran ja niinkuin aina, pesussa tuli kyllä pituutta lisää. Tykkään ihan hirveästi kun ovat niin iloiset sukat. Täytyypä itsekin matkia Kneaa ja käyttää samanpaksuisia lankajämiä joita kyllä löytyy.
edit. Jäi alkuperäisestä postauksesta pois tämä Knean jouluntoivotuskortti ja siinä langassa roikkuva virkattu tähti. Tarkoitettu joulukuuseen mutta edelleen kiinni kortissa. Hyvä niin, olen sitä ihastellut tuossa pöydällä edessäni joka päivä.

Vaihteeksi taas päiväkin paistaa niin että saisi olla sisälläkin aurinkolasit päässä.

3 kommenttia: